De eerste activiteiten zijn gepasseerd. We hebben al veel nieuwe gezichtjes gezien. Tijdens de onthaalweek hebben we heel wat volk mogen ontvangen op ons gezellig terras op de vista. Iedereen had het daar naar zijn zin om een gezellig babbeltje te slaan met het praesidium en de nieuwe bewoners. Die gezelligheid trokken we door naar de sfeervolle avondjes in de living. Iedereen was er welkom en kon daar genieten van heerlijke consumptie aan studentikoze prijzen. De ene avond liep al wat later uit dan de andere en sommigen onder ons hadden al een stevigere kater dan de rest.

Uiteraard werd er niet enkel een beetje gedronken en gezellig gebabbeld. Er moesten ook belangrijke zaken gebeuren zoals onze verkiezingen waar ook de nieuwe bewoners hun inspraak hadden. Onze kersverse praeses Killian Brack mocht al snel intreden in het gehele gebeuren met zijn nieuwe rechterhand Nele Haenen. Dit topduo heeft ons Delphineke al direct mogen verwelkomen als de nieuwe PR intern.

Nadat iedereen de verkiezingen heeft kunnen laten bezinken zijn we naar de student kick-off geparadeerd om Confabula te vertegenwoordigen. De ochtend daarop hebben we mogen merken dat iedereen zich ten volste heeft gegeven aan de alcohol geuren in de gangen van Home Schoonmeersen te mogen ruiken. Het is ten slotte maar één keer student Kick-off op een academie jaar eh 😉

Maar nee daar stoppen we nog niet! We blijven voortdoen want de dag nadien was het de befaamde kotrolling waar iedereen welkom was om de koten van het praesidia te bewonderen en voor de echte diehards nog een pintje of andere heerlijke consumptie achter over te slaan. We hebben veel nieuwe gezichten zien passeren wat ons als praesidium deugd heeft gedaan. Verder vond iedereen het gezellig om alle koten eens af te gaan en het gebouw op een andere manier te leren kennen!
Zo een fantastische kotrolling konden we niet afsluiten zonder onze eerste officiële clubavond in de Pi-nuts met een gratis vat. Hier zijn gouden genotmiddelen in keelgaten geschonken tot op de druppel. Het was een avondje om niet (of juist wel in mijn geval) te vergeten!!!
Tot volgende week!

Jullie Ab-actis  Lyana De Cock 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *