Dag lieve bloglezertjes,

Afgelopen week was een zeer bewogen week! Dinsdag was er een gezellige zangavond die zeker geen cantus was, eh Dimi. Onze kersverse feutjes hebben de eerste Gentse liederen mogen aanhoren met een goudgele rakker in de hand. Cedric, onze cantor die avond heeft enkele liedjes begeleid met zijn gitaar wat voor een amusante sfeer zorgden. Het begon allemaal zeer rustig. Tot wat later onze praeses hem mocht bewijzen doordat onze lieftallige pro’s hem op de proef hebben gesteld. En dat ze gelijk hebben! Het praesidium heeft hem goed ondersteund en samen hebben we de zangavond tot een mooi geheel gebracht. De bezoekende clubs, Mercator en Vermeylen waren zeer content van zo’n gezellige avond.

Maar onze week was nog niet gedaan. Woensdag was er de sexual switching party in The Zone waar Confabula talrijk aanwezig was. Jasper werd Jasmine, Charlotte werd Hugo, ect. Het was een themafeest waar wij ons in konden vinden. Die avond konden we spreken van een verbroedering met de Lila die ons uiteindelijk hebben ingemaakt met een estafette. Maar wacht maar af Lila, ons moment komt nog!

Donderdag was het onze schachtenverkoop waar al onze feutjes in de spotlight mochten staan. Ik denk dat ik uit naam van iedereen die aanwezig was mag zeggen dat het een geslaagde avond was. En dat komt niet alleen door het gratis vat dat werd gezet in The Zone.

Ooh wat misschien ook leuk is om een te checken op het wereldwijde web is een nieuwe leuke webapplicatie gemaakt door onze eigen feut Jolan (yes boy, the credit is all for you!). Hierbij kan je elke foto, please no nudes, op posten. Daarna kan er gestemd worden op de foto’s en op het einde van de week wordt de meest Confabulous foto verkozen. Proficiat voor de winnaar van deze week; Super zwoele Jolan. https://confabulous.be/ .

Er werd met flappen gesmeten en er gingen feuten tegen de grond; ‘WAT LIGT ER OP DE GROND?!’. Stomme feuten; ‘STRONT!’. Toen lag er opeens een grote hoop stront, uhmm oeps feuten op de grond. Na de succesvolle verkoop werd de genoeglijke avond verdergezet in ons clubcafé De Pi-nuts. Daar hebben we zeker niet stil gezeten en ons gegeven en getoond wie Confabula is, EEN RAS APART!!

Kusjes jullie ab-actis Lyana de Cock

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *